Kædetalje i god og solid kvalitet​

Hos Jysk Kranservice finder du en kædetalje i god og solid kvalitet til erhvervsmæssig og privat brug. Vi har masser af kædetaljer på lager, så der altid er en til dig. Vi har et bredt sortiment af forskellige typer taljer, som er stabile og særdeles hårdføre. Ud over en kædetalje tilbyder vi også:

  • El-talje
  • Skraldetalje
  • Håndkædetalje
  • Tryklufttalje
  • Wiretalje

Jysk Kranservice er en erfaren virksomhed, som har solgt kranudstyr og taljer i mange år. Vi leverer altid produkter i en rigtig god kvalitet, da en kædetalje skal være stærk og driftig, så du kan få god brug af den i mange år. Har du noget i firmaet, der skal løftes, er en kædetalje det perfekte redskab, som tager godt ved, når den bliver anvendt på for eksempel en svingkran.​

En kædetalje med fokus på kvalitet

Når du bestiller en kædetalje hos Jysk Kranservice i Nibe i nærheden af Aalborg, kan du være helt sikker på, at du får en kædetalje, som er i god kvalitet. Når det kommer til taljer, er det essentielt, at den formår at være slidstærk og robust. Der sikrer vi, at der ikke er en talje, der forlader vores lager, før den er testet af og kvalitetssikret. Vi holder kontinuerligt øje med vores produkter, således at vi altid kan give dig nogle af de bedste taljer på markedet.

Sikkerhed og tryghed frem for alt

Det giver tryghed at vide, at firmaet, der leverer dine kædetaljer, har efterprøvet produktet samt sikret, at det lever op til forventningerne om at være sikker og stærk selv ved ofte brug. Har du brug for rådgivning til at finde den helt rette, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 98 15 55 81 eller skriv en e-mail til jyskkranservice@jyskkranservice.dk.

Kontaktinformationer​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

​Firma: Jysk Kranservice ApS

Adresse: Priorgade 8

Post nr. & by: 9240 Nibe

Telefon: 98 15 55 81

Døgn-telefon 1:                      

Hans Larsen 24 67 55 81

Døgn-telefon 2:

John Madsen 24 67 41 44

CVR:  33261500

​         Jysk Kranservice ApS -  Adresse: Priorgade 8  -  Post nr. & by: 9240 Nibe  -  Telefon: 98 15 55 81  -  CVR: 33261500  -  E-mail: jyskkranservice@jyskkranservice.dk