Traverskran med god løftekapacitet​

Har du brug for en stabil og robust traverskran, kan du købe en hos Jysk Kranservice, hvor vi altid har en på lager til dig. Vi tilbyder flere forskellige slags til forskellige formål, så du kan finde en, der passer til din opgave.

Hos os finder du en traverskran, som har en god løftekapacitet, så den kan bære stort set hvad som helst. Har du noget, der skal transporteres over et større areal, er vi klar med en god og driftig kran til formålet.

Få en solid traverskran til forskellige formål

Uanset hvilket formål du skal bruge en kran til, har vi forskellige typer, som kan klare din opgave. Vi har blandt andet traverskran:

  • Med en-skinne som kan bære op til 12,5 tons.
  • Med to-skinne som kan bære op til 120 tons
  • Som er underhængende og kan klare 8 tons.
  • Konsolkran som kan bære 5 tons.
  • Kit sæt - så du selv bygger kranen.​

Har du behov for en solid traverskran i din virksomhed, som kan bruges til forskelligartede opgaver, kan vi med garanti levere en driftssikker og robust kran, som kan opfylde dine behov.

Gør det nemmere for dig selv

Med en god traverskran kan du gøre det hele lidt nemmere for dig selv. Er der mange tunge løft i virksomheden, er det klart en fordel at have en kran. Det gør dig mere mobil, da du altid har et godt redskab ved hånden, som kan løfte de tungeste genstande. Vi tilbyder også ekstraudstyr, så du kan få en løsning, der er tilpasset dine behov og det område, som din kran skal fungere i.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvilken traverskran der er passende til dig. Bor du i eller omkring Nibe og Aalborg, ring på telefon 98 15 55 81 eller skriv til e-mail jyskkranservice@jyskkranservice.dk.​

Kontaktinformationer​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

​Firma: Jysk Kranservice ApS

Adresse: Priorgade 8

Post nr. & by: 9240 Nibe

Telefon: 98 15 55 81

Døgn-telefon 1:                      

Hans Larsen 24 67 55 81

Døgn-telefon 2:

John Madsen 24 67 41 44

CVR:  33261500

​         Jysk Kranservice ApS -  Adresse: Priorgade 8  -  Post nr. & by: 9240 Nibe  -  Telefon: 98 15 55 81  -  CVR: 33261500  -  E-mail: jyskkranservice@jyskkranservice.dk