NYHED: Vi er blevet forhandler af BVS Cranes i Skandinavien

Besøg hjemmeside

Brugte kraner i perfekt stand forhandles

​Er du på udkig efter brugte kraner i Nordjylland, har vi hos Jysk Kranservice i Nibe masser af gode og solide brugte kraner på lager. Vi får hele tiden nye typer ind, så vi kan tilbyde et bredt udvalg af de bedste brugte kraner på markedet. 

Har du en virksomhed, hvor I har brug for en god kran til jævnligt at flytte rundt på tunge objekter, kan vi levere en solid kran, som kan afhjælpe en del af de tunge løft.

​Kvalitetskraner der er serviceret fra top til tå

Vi har mange års erfaring med salg af brugte kraner, og du kan derfor forvente at modtage en faglig kompetent service og rådgivning, når du overvejer at erhverve dig en brugt kran. 

Vi servicerer alle kranerne, før de sælges på ny, således at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten.

​Synes du, at det er for dyrt at købe en helt ny kran, er der mange penge at spare ved at købe en brugt. En kran er robust, hvorfor den ikke bare lige går i stykker.

Du kan derfor sagtens købe en brugt hos os, da standen er perfekt, og den fungerer som en ny.​

Få rådgivning om køb af brugte kraner

Er du i tvivl om, hvilke brugte kraner du skal se efter til firmaet, er vi klar til at give dig kyndig rådgivning, så du får den helt rigtige kran til dit formål. 

Vi er eksperter i at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning, og skal der ydes service på din kran efterfølgende, er vi også klar til det.

​Kontakt os for at høre mere om vores brugte kraner på telefon 98 15 55 81 eller på e-mail jyskkranservice@jyskkranservice.dk.

​Firma & CVR

​Jysk Kranservice ApS

CVR: 40030689

Adresse

Priorgade 8

9240 Nibe

Få rutevejledning på Google Maps

Kontakt os