Svingkran med en løftekapacitet op til 6,3 tons​

Har du brug for en solid svingkran i virksomheden? Hos Jysk Kranservice servicerer vi vores kunder med kraner, der er stabile og robuste. Har du behov for at kunne løfte noget over et mindre areal med en vidde på op til ti meter udlæg, har vi en svingkran, der kan opfylde dit behov. Har du brug for en agil og fleksibel løsning på din arbejdsplads, finder du en svingkran hos Jysk Kranservice i en rigtig god kvalitet.

Vi har en svingkran til ethvert formål

En svingkran giver dig mulighed for at løfte tunge objekter og ekspedere dem rundt direkte på arbejdspladsen med stor fleksibilitet. De kan dreje 360 grader alt afhængig af typen, længde på udlæg samt løftekapacitet.

Vi tilbyder følgende svingkraner:

  • Søjlesvingkran LSX som kan bære et halvt ton og har syv meter udlæg
  • Søjlesvingkran VS som bærer op til 6,3 tons og har op til ti meter udlæg
  • Søjlesvingkran LS som kan løfte op til et ton og har et udlæg på syv meter
  • Vægsvingkran LW som kan bære et ton og har et udlæg på syv meter
  • Vægsvingkran LWX som bærer et halvt ton og har et udlæg på syv meter
  • Vægsvingkran som kan løfte op til fem tons og har et udlæg på ti meter​

Har du spørgsmål i forbindelse med en svingkran, som vedrører funktionalitet eller andet, er vi altid behjælpelige med at finde den rette kran til dine behov. Vi er beliggende i Nibe i nærheden af Aalborg.

Vi har fokus på dine behov

Vi kan altid finde en svingkran til dit konkrete formål, og vi har mulighed for at skræddersy en fleksibel løsning til dig. Har du brug for rådgivning i forbindelse med kraner og formål samt mulighed for implementering på din arbejdsplads, giver vi gerne en konkret og faglig vurdering på dit arbejde. Vi er eksperter i alle former for kraner, så vi kan altid give dig kompetent og professionel rådgivning.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvilken svingkran der er passende til dig. Ring på 98 15 55 81 eller skriv til jyskkranservice@jyskkranservice.dk.​

Kontaktinformationer​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

​Firma: Jysk Kranservice ApS

Adresse: Priorgade 8

Post nr. & by: 9240 Nibe

Telefon: 98 15 55 81

Døgn-telefon 1:                      

Hans Larsen 24 67 55 81

Døgn-telefon 2:

John Madsen 24 67 41 44

CVR:  33261500

​         Jysk Kranservice ApS -  Adresse: Priorgade 8  -  Post nr. & by: 9240 Nibe  -  Telefon: 98 15 55 81  -  CVR: 33261500  -  E-mail: jyskkranservice@jyskkranservice.dk